شرکت ما در سال 1385 هجری شمسی توسط مهندس نادرجلالی با نام فرآوری محصولات غذایی ماهور تاسیس شد. در همان سال کار ساخت بنای کارخانه در ناحیه صنعتی سروش در 20 کیلومتری شرق شهر اصفهان آغاز گردید و همزمان کار خرید و ساخت تجهیزات مورد نیاز فرآوری محصولات غذایی پیگیری شد.

سرانجام در سال 1388 با اتمام کارساخت بنا و نصب تجهیزات ،خط تولید غذاهای آماده با ظرفیت 8 تن در روز افتتاح گردید. سالن های تولید غذاهای آماده منجمد، سالن تولید و قطعه کنی گوشت مرغ و گوشت قرمز، سالن فرآوری و خط اتوماتیک فرآوری ماهی و سردخانه های نگهداری مواد اولیه و محصولات با پیشرفته ترین دستگاه های مدرن صنعت غذا از جمله توانایی های ما در این صنعت می باشد.

محصولات ما با نام تجاری پاپلس تولید و عرضه می شود.

پاپلس برگرفته از نام غذایی سنتی ست که با کشک و پیاز و روغن تهیه می شود.در فرهنگ لغتنامه دهخدا پپلس را اینگونه آورده اند:

پپلس . [ پ َپ ْ ل ُ ] (اِ)  1 - تریدی که از نان خشک و روغن و دوشاب سازند. 2 - اشکنه ای که از روغن و پیاز با روغن بریان کرده و آب و نان خشک سازند.

ما با فرآوری گوشت مرغ، گوشت قرمز، ماهی ،میگو و سبزیجات سبد متنوعی از غذاهای خوشمزه و سالم را برای مصرف کنندگان عزیز فراهم کرده ایم.
مدیران و کارشناسان ما آخرین استاندارهای بهداشتی  جهانی درصنعت غذا و کلیه ی ضوابط مربوط به سلامت محصولات غذایی رادر همه مراحل تولید و توزیع این محصولات به کار می گیرند تا غذایی سالم و خوشمزه برای شما به ارمغان آورند.

از افتخارات ما کسب عنوان واحد نمونه غذا و دارو در طی سال های فعالیت شرکت از سال 89 تاکنون و دریافت تندیس واحد تولیدی نمونه استاندارد می باشند.دریافت نشان درجه الـف سـلامت در سال 1391، انتخاب شرکت فرآوری محصولات غذایی ماهور به عنوان واحدبرترصنایع تبدیلی ازسوی سازمانجهاد کشاورزی در سال 1389،اخذ پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذاودارو برای کلیه محصولات، دریافت نشان استاندارد ایران و  گواهینامه هایبین المللی ISO 9001: 2008 در مدیریت کیفیت ،HACCP  برای ایمنی غذاو نشان حلال از دیگر افتخارات ما است.