به وب سایت محصولات غذایی پاپلُس خوش آمدید.

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ مانند کالباس و همبرگر از غذاهای سریع و نیمه آماده ای می باشد که میان کودکان از محبوبیت خاصی برخوردار است. شما می توانید با تهیه این ناگت ها در منزل هم از سلامت آن اطمینان حاصل کنید و هم از طعم فوق‌العاده آن نیز بهره ببرید. 

ناگت

مواد لازم ناگت مرغ

مواد لازممیزان لازم
مرغ500 گرم
زرده تخم مرغ1 عدد
نان تست3 عدد
شیر1/2 لیوان
سیر تازه2 حبه
پاپریکا1 ق چ
نمک1 ق چ
پودر پیاز1 ق چ
فلفل قرمز1/3 ق چ
فلفل سیاه1/2 ق چ
آرد سفید1 پیمانه
آرد سوخاری1 پیمانه
تخم مرغ2 عدد
پودر سیر1/2 ق چ
نمک و فلفل سیاه1/2 ق چ
ناگت خانگی

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی و خوشمزه

مرحله اول : 

ابتدا کنار های نان تست را برش بزنید و کنار بگذارید. سپس نان وسط آن را به صورت مربع مربع برش بزنید و در ظرف مناسبی بریزید.  نصف لیوان شیر را نیز به این نان ها اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به خورد نان بروند. نان ها را کنار بگذارید تا خمیری شکل شوند.

مرحله دوم : 

500 گرم مرغ را می توانید فقط از سینه یا فقط از ران نیز استفاده کنید ولی بهترین حالت ترکیب هر دو می باشد. مرغ را با کمک چرخ گوشت و یا دستگاه غذا ساز چرخ کنید. 

مرحله سوم :

نان تست خمیر شده را به مرغ چرخ شده اضافه کنید. 

مرحله چهارم :

یک عدد زرده تخم مرغ را به مرغ چرخ شده و نان تست اضافه کنید. 

مرحله پنجم : 

2 حبه سیر را پوست بگیرید ریز رنده و له کنید و به مواد بالا اضافه کنید و با دست شروع به ورز دادن بکنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. اگر از دستگاه غذا ساز استفاده می کنید می توانید این مواد را در غذاساز ترکیب کنید. 

مرحله ششم : 

ادویه که شامل (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر پیاز) می باشد را به مرغ چرخ شده اضافه کنید. 

مرحله هفتم :

مقدار کمی روغن ترجیحا روغن زیتون به مواد اضافه کنید و شروع به ورز دادن بکنید تا چسبناک شود. 

مرحله هشتم : 

در یک سینی و یا قالب مستطیلی و روی آن روغن ریخته و چرب کنید. سپس مواد ناگت مرغ را در آن ریخته و شروع کنید سطح آن را صاف کنید. قالب را درون یخچال فریزر قرار دهید تا حدود 20 دقیقه در یخچال بماند.

ناگت خوشمزه

مرحله نهم : 

پس از 20 دقیقه از یخچال خارج کنید و با کمک یک چاقو برش های عمودی و افقی ایجاد کنید تا ناگت ها تبدیل به تکه های کوچک مربع شکل شوند. مانند برش های باقلوا.

مرحله یازدهم :

در یک ظرف مناسب  دو عدد تخم مرغ را بشکنید ، سپس 3 قاشق شیر به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله دوازدهم : 

در ظرف مناسبی نیز آرد را ریخته و به آن نمک، فلفل سیاه، و پودر سیر اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله سیزدهم : 

تکه های ناگت را ابتدا در تخم مرغ بغلطانید. 

مرحله چهاردهم : 

ناگت های تخم مرغی را در آرد سفید بغلطانید. 

مرحله پانزدهم : 

ناگت ها را در آخر در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملا مواد را به خود جذب کند.

مرحله شانزدهم :

بعد از اینکه تمامی ناگت ها را در پودر سوخاری غلطانده سپس درون فریزر قرار دهید و پس از گذشت 15 دقیقه از یخچال خارج کنید. 

مرحله هفدهم : 

ناگت ها آماده سرخ کردن می باشند پس از اینکه روغن شما داغ شد. ناگت ها را با شعله ملایم سرخ کنید تا مواد میانی آن نیز بپزد و خامی خود را از دست بدهد. 

مرحله هجدهم : 

پس از اینکه سرخ شد و روغن اضافی آن خارج شد می توانید آن را سرو کنید.

سرو ناگت

نکات مهم تهیه ناگت مرغ 

  • شما می توانید از پیاز نیز در تهیه این غذا استفاده کنید 
  • بسیاری از افراد اندکی زردچوبه نیز به مواد ناگت اضافه می کنند. 
  • برای داشتن ناگت پنیری مقداری پنیر پیتزا به مواد ناگت اضافه کنید و ورز دهید. 
  • شما می توانید از ادویه هایی که طعم آن را دوست دارید در این غذا استفاده کنید مانند آویشن، پونه کوهی، زنجبیل و غیره.
  • برای طعم دهید بیشتر بسیار از افراد به این ناگت سس خردل نیز اضافه می کنند.
  • هنگام قالب زدن و یا گرد کردن ناگت ها دست های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت تر شود.
  • در هنگام سرخ کردن ناگت ها حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید تا روغن دود نکند.
  • مایه ناگت را میتوانید آماد کنید و در فریزر بسته بندی کنید.
  • برای درست کردن ناگت مرغ بدون پنیر پیتزا میتوانید مقداری نان تست خرد شده را با کمی شیر به مرغ چرخ کرده اضافه کنید.
  • به جای پنیر پیتزا میتوان از پنیر فتا یا پنیر گودا در ناگت مرغ استفاده کرد.
  • به‌جای مرغ خام در ناگت میتوان از مرغ پخته هم استفاده کرد ولی در کل طعم مرغ بهتر است.
  • اگر قصد دارید ناگت ها را آماده کنید و در وقت دیگری سرخ کنید حتما آنها را در ظرف پلاستیکی مناسبی قرار دهید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت ها را داخل آن بچینید.

اشتراک گذاری